- BÖLGENİN EN İYİ ZEYTİNLERİNİ TARLADAN TOPLAMAK.
- TOPLADIĞIMIZ ZEYTİNLERİ KENDİ HAVUZLARIMIZDA DOĞAL YOLLARDAN OLGUNLAŞTIRMAK.
- ÜRETİM AŞAMASINDA İŞ DİSİPLİNİ İLE HİJYENİK ORTAMLARDA SAĞLIKLI VE GIDA GÜVENLİĞİNİ OLUŞTURAN ÜRÜNLERİ ÜRETMEK.
- KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİNİN YETERLİLİĞİNİNİ VE ETKİNLİĞİNİ SÜREKLİ İYİLEŞTİRMEK.
- İŞ ALANINDA SÜREKLİ GELİŞMEYİ TÜRK GIDA KODEKSİNE VE YASALARA UYGUN PLANLAYARAK ÜRETİM YAPMAK.
- MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ DAİMA EN ÜST DÜZEYDE TUTMAK.